Sjedište - Jadran tuna d.o.o.
O nama

JADRAN TUNA

Jadran tuna osnovana je 1997, sa sjedištem u industrijskoj zoni Biograd na Moru. Posjedujemo najmoderniji sustav za zamrzavanje sitne plave ribe  IQF -CO2 na -48˚C. Hladnjača ima kapacitet 3000 tona.


Uzgajalište se nalazi 7 Nm od logističkog centra i ima kapacitet proizvodnje 1760 t. Registrirana je pri ICCAT-u pod brojem ATEU1HRV00008.


Jadran tuna je u vlasništvu ribarskih obitelji koje predstavljaju tradiciju i povijest hrvatskog ribarstva. Tvrtka posjeduje ribarske brodove, logističke brodove i brodove za opsluživanje farme.

Od osnutka Jadran tune do danas svi smo uložili puno truda da dovedemo firmu do današnje razine. Da bi se uspjelo na tradicionalnom japanskom tržištu potrebno je steći povjerenje i poštovanje kupca, a naš status na tom tržištu je najbolji svjedok predanosti cijele kompanije i svih djelatnika.

 

Naša kvaliteta je prepoznata i trud se isplatio.

 

Milan Mandić, član uprave

Ribolovna zona

 Jabuka

Zbog iznimno čistog mora, jakih struja i visokog saliniteta ribolovna zona Jabuka na središnjem Jadranu je izrazito podobna za ribarenje.

 

Stanište velikih populacija plave ribe privlači jata tuna tijekom ribolovne sezone.

 

Ulovljena tuna teži između 8 i 20 kg po jedinki. Ulovljena riba se tegli u kavezima na lokaciju našeg uzgajališta udaljenog otprilike 80 Nm.

Ribolovna zona Jabuka
Uzgajalište Gira - Jadran tuna d.o.o.
Uzgajalište

gira

Uzgajalište se nalazi 7 Nm od logističkog centra i ima kapacitet proizvodnje 1760 t. 


Registrirana je pri ICCAT-u pod brojem ATEU1HRV00008.

Ribarska flota

Sviježa

TUNA

Uzgojni ciklus traje minimalno 18 mjeseci. Za to vrijeme tuna se hrani uglavnom sitnom plavom ribom koju osigurava ribarska flota i dugogodišnji kooperanti, te haringom iz Sjevernog mora.

SMRZNUTa -60°C

TUNA 

Procesni brodovi su opremljeni sa zamrzivačima na -60˚C koji brzo i pažljivo smrznu tunu koja je prethodno obrađena na brodu. Tuna se obrađuje iz WR u filete zatim smrzava.


Tokom smrzavanja napravljena je glazura koja nadalje štiti kvalitetu tune.  

Smrznuto

SRDELA IQF -48 

Srdele
Smrznuto

INĆUN IQF -48

Inćuni
ZAMRZIVAČI

pRO SUSHI FREEZERS -60°C

The art of the knife

kontakt

Ime *
Email *
Poruka *
GDPR *

Slanjem upita putem ovog obrasca dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

sJEDIŠTE

UZGAJALIŠTE